П`ятниця, 29.03.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість

Soft-Tyt.ucoz.net

Меню сайту
Цікаво
Категорії программ
Форма входу
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всего ответов: 375
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Зілля (антивірус)
22:13
Зілля (антивірус)
      Zillya! Антивірус - безкоштовний антивірусний програмний продукт для домашнього користування, створений у 2009 році українською компанією-розробником «Олайті Сервіс».
Zillya! Антивірус орієнтований на домашніх користувачів - він має дружній, простий і доступний інтерфейс, приємний дизайн і мінімально необхідну кількість налаштувань для того, щоб навіть початківець користувач мав можливість використовувати продукт без зайвого клопоту.
Антивірус представлений у двох варіантах для зручності користувача: безкоштовний антивірус і преміум - пакет. Преміум - пакет дозволяє користувачеві отримувати щоденне автоматичне оновлення антивірусних баз для повноцінного захисту комп'ютера від шкідливих програм, не відволікаючись на рекламу продукту. Таким чином, кожен може вибрати той варіант використання антивіруса, який є найбільш прийнятним для конкретного користувача.
Кожен користувач персонального комп'ютера визначає для себе індивідуальні переваги використання антивіруса. Антивірус Zillya! відповідає основним вимогам користувачів антивірусного програмного забезпечення, де кожен може знайти ті характеристики, які необхідні конкретно йому, а також визначити гідності продукту для себе.
Мінімальне споживання ресурсів СИСТЕМИ
Ви можете працювати, грати, шукати інформацію в Інтернеті, спілкуватися з друзями та близькими, дивитися кіно, слухати музику, читати улюблені електронні книги, переглядати фотографії, писати книги або малювати картини, використовувати Ваш комп'ютер в звичному для Вас режимі. І при цьому, Ви можете бути впевнені в тому, що робота антивіруса не перешкодить цим заняттям. Сумарне споживання ресурсів комп'ютера не перевищує 180Мб оперативної пам'яті, що є незначною цифрою для сучасного ПК.
Доброзичливий, ПРОСТОТА І ДОСТУПНІСТЬ ІНТЕРФЕЙСУ КОРИСТУВАЧА
Найнадійніші речі - прості. Коли Ви запускаєте антивірус, Вам не потрібно щоразу налаштовувати його на звичайну роботу - він все робить сам. Вам не потрібно бути професіоналом у сфері інтернет-безпеки, щоб налаштувати Ваш антивірус. Ви просто включили його, і він працює. Якщо Вам потрібно внести зміни, антивірус не стане робити з цього проблему. Інструменти і Настройки завжди у Вас під рукою.
Щоденні оновлення антивірусних баз для повноцінного захисту КОМП'ЮТЕРА
Антивірусна лабораторія Zillya! щодня випускає оновлення антивірусних баз комп'ютера, що містять захист від нових загроз, які тисячами з'являються щодня. Для того, щоб користувач був упевнений в тому, що зловмисник не викраде важливі дані або іншу цінну інформацію з комп'ютера, команда розробників постійно проводить аналіз загроз і пропонує всі нові рішення для детектування більшої кількості вірусів. В даний момент антивірусна база Zillya! Антивірус нараховує більше трьох мільйонів записів.
СЛУЖБА ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ Антивірусна лабораторія
Якщо у вас виникли підозри з приводу будь-яких файлів, ви можете відправити файли на аналіз в антивірусну лабораторію Zillya!. Іноді антивіруси можуть розпізнати чисті файли як шкідливі, тому для забезпечення гарантії впевненості у повноцінній захисту Вашого ПК Zillya! Антивірус має вбудовану функцію відправки файлів на аналіз в лабораторію. Якщо відіслані файли насправді не несуть шкоди - фахівці зроблять відповідні зміни до антивірусної базі, і файли більше не будуть опізнаватися як небезпечні.
ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ Евристичний аналіз - РОЗПІЗНАВАННЯ нових і невідомих погроз
Евристичний аналізатор перевіряє файли за схожими характеристиками. При виявленні певної кількості схожих даних у файлі він приймає рішення, що дана програма схожа на шкідливу. Таким чином Zillya! Антивірус може виявити шкідливі програми, які ще не були додані в антивірусну базу. Zillya! Антивірус має вбудований евристичний аналіз і допомагає захищати систему навіть від тих загроз, які ще не з'явилися, але можуть з'явитися в майбутньому.
ПЕРЕВІРКА файлів на диску і ЛИСТІВ ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ
Вартовий - це система перевірки файлів в реальному часі, що виявляє віруси та інших шкідливих програм, які намагаються проникнути на комп'ютер. Сторожовий відстежує запущені процеси, що створюються і відкриваються файли, ефективно блокує і видаляє загрози «на льоту», не даючи вірусу створити свої файли на диску.

Поштовий фільтр перевіряє всі вхідні і вихідні поштові повідомлення на наявність шкідливих об'єктів, не допускаючи таким чином можливості для проникнення в систему загроз разом з електронним листом.
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО дії над виявленою загрозою
Вибір дій над зараженими файлами в антивірусі Zillya! визначається такими складовими: дія «Лікувати» надається тільки для тих файлів, на які отримана команда можливості лікування від ядра, щоб не плутати користувача; всілякі архіви (включаючи поштові бази, ISO-образи тощо) скануються, але вибір дій обмежується командою «Ігнорувати». Такі файли не поміщаються ні в активні погрози, ні в карантин, і тим більше не видаляються. Користувач тільки отримує повідомлення про те, що в архіві знайдено вірус. Вся справа в тому, що файли в архівах не несуть загрози для користувача до тих пір, поки вони не будуть витягнуті користувачем з архіву, але в цей момент вони будуть виявлені і нейтралізовані Сторожовим.

Прикріплення:
Категорія: Захист ПК | Переглядів: 3925 | Додав: taras | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

>