Субота, 20.04.2024, 08:05
Вітаю Вас Гість

Soft-Tyt.ucoz.net

Меню сайту
Цікаво
Категорії программ
Форма входу
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всего ответов: 375
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Vsdc Free Video Editor
12:37
Vsdc Free Video Editor
     

VSDC Free Video Editor - класний відео редактор для не громіздких проектів. Перш за все це невеликий безкоштовний пакет який впринципі функціоналом не поступається і "крутим" гігантам. Наступною перевагою цієї програми є те що вона дозволяє робити захоплення відео з інших пристроїв, зокрема можна записувати відео дисплею. Продовжуючи варто зауважити що вона працює з напевно всіма форматами відео що є великим плюсом.
VSDC Free Video Editor є на диво потужним, нетрадиційним відео редактором.
Програма пропонує багато ефектів переходу, також Ви можете налаштувати кольори, яскравість, контрастність, різними способами. Ще є варіанти застосування розмивання або збільшення різкості, перевертання або обертання кліпів, налаштування звуку, додавання надписів і багато іншого.

Широка підтримка формату файлу означає, що програма може працювати з більшістю аудіо і відео форматів, а також підтримує і багато різноманітних типів зображень.
Коли Ви закінчите то можете експотрувати відео для різних типів пристроїв (Айпод / iPhone / IPad, PSP, Sony PlayStation, Xbox, Zune, Archos, IRIVER, Creative Zen, Blackberry і більше), а також записати фільм безпосередньо на DVD.
Почавши роботу програма за замовчуванням запитуватиме чи імпортувати всі ваші кліпи, якщо так то вони з'являються в списку іпортованих відеофайлів. На цьому етапі ви можете додати свої ефекти переходу тут, і це добре.
Версія 3.3 »представляє багато графічних і звукових удосконалень, професійно виглядають спецефекти і відео рендеринг. Кілька GUI удосконалення зробили додаток ще простіше, ніж раніше.


Прикріплення:
Категорія: Редагування відео | Переглядів: 1085 | Додав: hound | Теги: відео редактор, редагувати відео, редактор, монтаж відео, відео, конвертор, редактор відео, монтаж, нарізка відео, класний редактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

>